Bli stabschef eller funktionsansvarig på Jamboree 21

Vy över lägerområdet från tornet på Navet på Jamboree17

Ta chansen och var med och bidra till att tusentals barn och unga får en fantastisk upplevelse. Nästa nationella jamboree genomförs mellan den 31 juli och den 7 augusti 2021 i skånska Norra Åsum och vi behöver flera ideella eldsjälar för att lyckas med arrangemanget.

En jamboree är ett nationellt läger där vi samlar hela den svenska scoutrörelsen för att tillsammans utveckla oss själva, varandra och världen! Att delta i en jamboree är en omvälvande och oöverträffad upplevelse. Att i verkligheten få träda in i det gränsöverskridande samhället, där konflikter är lämnade hemma och nya vänskapsband kan knytas tvärs över alla gränser är ett äventyr och en upplevelse som kanske inte erbjuds i något annat sammanhang. Scouternas nationella jamboree genomförs vart fjärde år och 2021 är det dags igen. Öppenhet & mångfald, ledarskap och patrullen är centrala fokusområden för Jamboree21.

Tio funktionsansvariga sökes

Nu söker vi dig som vill vara en del av ledningen för jamboreeorganisationen som funktionsansvarig för en av våra fem funktioner, Gemensamt, Hubb, Infra, Mat eller Program. Totalt söker vi tio personer, två per funktion. Här kan du skicka in din ansökan och läsa mer om uppdraget.

Stabschef sökes

Scouterna söker även två personer som ska leda staben för Jamboree21. En av dessa roller är redan tillsatt, och vi söker nu dig som vår andra stabschef. Uppdraget ger dig en nyckelroll för att få hela jamboreen att arbeta mot samma mål, och du kommer vara en spindel i nätet för att skapa de bästa förutsättningarna för hela jamboreeorganisationen att överträffa deltagarnas förväntningar inför och under Jamboree21. Arbetet i staben sker i delat ledarskap med en annan stabschef. Tillsammans leder ni genom andra och har helhetsansvar för stabens verksamhet.

Här kan du skicka in din ansökan och läsa mer om uppdraget.