Anmälan Rover100 tårtkalas

I samband med Scouternas Demokratijamboree i Karlstad den 9-11 november kommer vi även ha ett kalas för våran hundraåring, men inte vilket kalas som helst utan ett tårtkalas så klart!

Den 9 november kommer det att bjudas på tårta, aktiviteter och så klart kommer världens bästa film (filmuppdraget Optimus) skapad av er premiärvisas den kvällen! Filmen kommer även att visas på Demokratijamboreen men vi roverscouter kommer ha äran att se filmen absolut först!

Drop in från kl 20.00 för aktiviteter och underhållning! Filmen spelas lite senare på kvällen.

Vi bjuder alltså på underhållning, film och tårta men TA MED EGEN KÅSA OCH BESTICK för att minska på eventuell svinn.

Mer info kommer i infobreven, roverscouternas sida på scoutservice och kontinuerligt på roverscouternas facebooksida!