Digital ledarträff – Tema: Engagemang

Träffarna sker via mötesverktyget Zoom och startar 18.30 med drop in från kl 18. Du kommer på förmiddagen samma dag få ett mejl med möteslänken. För att undvika tekniska problem när mötet startar vill vi att du är ansluten till mötet senast 18.15 (därefter kan du stänga av kamera och mikrofon till det att träffen startar). Träffen är klar klockan 20.

Till anmälan >>

6 augusti: Tema Engagemang

Terminsstart känns alltid som en nystart, eller hur? Därför inleder vi höstens träffar med att prata om engagemang! Vi pratar om vad som motiverar oss och hur vi kan jobba med ledarvård för att göra det ännu roligare att vara scoutledare. Vi pratar också om att bjuda in fler i vårt ledargäng, byter rekryteringstips och inspirerar varandra att välkomna nya scouter och ledare den här terminen.