Digital ledarträff – Såhär planerar och genomför vi hajker och övernattningar

Träffarna sker via mötesverktyget Zoom och startar 18.30 med drop in från kl 18. Du kommer på förmiddagen samma dag få ett mejl med möteslänken. För att undvika tekniska problem när mötet startar vill vi att du är ansluten till mötet senast 18.15 (därefter kan du stänga av kamera och mikrofon till det att träffen startar). Träffen är klar klockan 20.

Till anmälan >>

13 oktober: Såhär planerar och genomför vi hajker och övernattningar

Kanske är den första hajken eller övernattningen (för många första gången någonsin utan familj) den mest spännande och nervösa utfärden man gör som scout? Många skulle nog säga att den skräckblandade förtjusningen full av förväntan och nervositet när man åker på scoutläger eller hajk aldrig ger sig. Så hur gör vi dem till ett minne man pratar om efter många år? Hur bygger vi in ett symboliskt ramverk med tema? Vilka risker finns att åka iväg?