Digital ledarträff – Djupdykning i bevismärken

Träffarna sker via mötesverktyget Zoom och startar 18.30 med drop in från kl 18. Du kommer på förmiddagen samma dag få ett mejl med möteslänken. För att undvika tekniska problem när mötet startar vill vi att du är ansluten till mötet senast 18.15 (därefter kan du stänga av kamera och mikrofon till det att träffen startar). Träffen är klar klockan 20.

Till anmälan >>

23 september: Djupdykning i bevismärken

Som ung scout är bevismärken ett av de stoltaste ögonblicken när man får sitt knivbevis eller yx- och sågbevis. Nu finns dessutom nya bevismärken, ett för stormkök och flera för sjöscouter. Men hur ska scouten göra för att du ska känna dig trygg i att lämna över ett bevismärke? Hur pratar man om kniven och vad gör man om man behöver ta tillbaka ett märke? Detta pratar vi om, delar erfarenheter och får inspiration från andra!