Ansökan för arrangemangsledare 2018 öppnar!

Varje försommar öppnar vi möjligheten att söka som arrangemangsledare för Scouternas arrangemang nästkommande år. Att vara ledare för ett internationellt arrangemang är inte bara utvecklande och en bra erfarenhet, utan det är också otroligt roligt att tillsammans med några andra i ett team ge deltagarna en fantastisk scoutupplevelse. Teamet planerar arrangemanget från början till slut, och får självklart hjälp och stöd av Scouternas Arrangemangsgrupp.

Som arrangemangsledare deltar du i en arrangemangsledarsamling samt en kurs där teamet diskuterar olika krissituationer och lär sig skriva krisplaner. Under arrangemangsledarsamlingen och kursen om kriser får teamet verktyg och ramar för att planera och genomföra arrangemanget.

Utöver dessa helger kommer ni i teamet även att ses några gånger för att lära känna varandra samt planera arrangemanget.

Den 20 juni öppnar vi ansökan för att bli arrangemangsledare 2018! Håll utkik efter annonsen i Scouternas kanaler!

Här kan du läsa svar på vanliga frågor om att var arrangemangsledare.

Att vara arrangemangsledare »