Digital ledarträff – Demokrati + målspår = unga som gör världen bättre

Träffarna sker via mötesverktyget Zoom och startar 18.30 med drop in från kl 18. Du kommer på förmiddagen samma dag få ett mejl med möteslänken. För att undvika tekniska problem när mötet startar vill vi att du är ansluten till mötet senast 18.15 (därefter kan du stänga av kamera och mikrofon till det att träffen startar). Träffen är klar klockan 20.

Till anmälan >>

2 november: Demokrati + målspår = unga som gör världen bättre

I november är det dags för Demokratijamboree och medlemmarna får där chansen att demokratiskt påverka organisationens framtid. Men hur pratar vi egentligen om demokrati och påverkansmöjligheter med våra scouter? Hur kopplar vi det fluffiga ordet demokrati till målspår? Med inspiration från projektet Världsförbättrarna och Min Demokratihandbok djupdyker vi i in i hur kåren kan arbeta för att scouterna själva ska ta en mer aktiv roll i beslutsfattandet.