Hälsningar från Västerås

Den här helgen har vi styrelsemöte på det regionala kansliet i Västerås. Under morgonen har vi haft besök av Måns som är utvecklingschef på kansliet här. Förutom Måns jobbar även konsulenterna Nathalie och Fredrik här och för norra Sverige finns även Sofia i Umeå.

2014-03-01 16-02-57

Under förmiddagen har vi sedan pratat internkommunikation och strategiarbete. I nuläget pågår en fas i strategiarbetet med intervjuer, undersökningar med mera, bland annat intervjuas scouter, icke-scouter och tidigare medlemmar (som nu har slutat). Inom kort kommer det upp material på hemsidan och då blir det enklare att engagera sig i arbetet.

2014-03-01 16-03-292014-03-01 16-03-10

På agendan för resten av helgen står bland annat riktlinjer för kapitalförvaltning, start av nya scoutkårer, demokratijamboreen, spridning av Värdebaserat ledarskap med mera.

Bilderna kommer från Scouternas Instagramkonto. Vi försöker lägga upp fler bilder där under helgen.

Det här inlägget postades i Okategoriserade, Scouternas styrelse bloggar av Lina Rudin. Bokmärk permalänken.