Julfirande inleds väl bäst med lite scouting

Inledde julfirandet igår med att göra ett personlighetstest. Scouternas HR-grupp genomför personlighetstester för en hel del av våra ideellt aktiva som kompetensutveckling. Det ska bli spännande att få resultatet och se hur vi i styrelsen kan använda våra resultat för att  bättre förstå varandra och bättre jobba bättre tillsammans.

Satt sedan igår och reflekterade över den här bloggen och tonalitet (hur vi uttrycker oss) i vår organisation. Hur kan vi i styrelsen arbeta med bloggen? Vad vill vi få ut av att blogga om vår arbete, hur det är att vara styrelseledamot och om Scouterna? Hu kan vi föregå med gott exempel för att vi ska få så bra klimat för samtal som möjligt i vår organisation? Detta kommer styrelsen prata mer om på kommande möten. Har du några tankar om tonalitet eller om bloggen så lägg gärna en kommentar.

Vill också passa på att önska en riktigt god jul. Nu ska jag släppa styrelsearbetet för idag för att spendera tid med familj och släktingar. Skänker också tankar idag till de som inte har familj och vänner runt sig, de som inte har klappar under granen och de som av andra anledningar har svårt att njuta av julen. Därför vill jag slutligen tipsa om Martins blogginlägg om våra julkort i år och om IOGT-NTOs kampanj för en vit jul. God jul!

bild1

Det här inlägget postades i Scouternas styrelse bloggar av Lina Rudin. Bokmärk permalänken.