Besök i huvudstaden

Jag är i Stockholm ett par dagar. Det blir besök här ganska ofta. Det är inte alltid helt smidigt att vara ordförande bosatt i Borås, då en hel del saker händer här. Men det blir roliga och intensiva dagar.

Igår träffade jag ett gäng ordföranden för andra ungdomsorganisationer. Vi pratade bland annat om hur man kan tänka strategiskt och långsiktigt kring ekonomin i organisationerna. Hur använder vi till exempel våra gemensamma ekonomiska resurser för att skapa bästa möjliga förutsättning för verksamhetsplanen att uppfyllas? Det är lärorikt att höra hur andra organisationer jobbar, och man både får och ger tips.

Idag har jag, Martin och Yvonne haft möte för att stämma av vad vi måste fundera över inför jul. Så att vi kan ta lite lov och komma tillbaka fulla av energi efter det.

Det här inlägget postades i Scouternas styrelse bloggar av Josefine Larsson. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>