Fredagsmys

image

Jag, Anders och Malin ur styrelsen sitter framför brasan i Gilwellstugan. Vi har tagit oss genom Sven och väntar på att tomtegröten ska bli klar.

Under kvällen och imorgon bitti kommer resten av styrelsen att ansluta. Vi har möte hela helgen och har som vanligt en diger agenda. Bland annat kommer vi titta på prognosen för årets ekonomi och budget för 2014 med vår biträdande generalsekreterare Katarina. Dessutom kommer Scouternas Folkhögskolas rektor Gustav hit och lyssnar på och pratar om utbildningar med oss. Sen ska vi förstås ha trevligt också, kanske hinner vi med ett snöbollskrig. Förhoppningsvis.

Det här inlägget postades i Scouternas styrelse bloggar av Josefine Larsson. Bokmärk permalänken.