Hej och välkomna!

Nu är den äntligen här, vår styrelseblogg. Vi kommer att dela med oss av vad vi gör och hur vi tänker och tycker i olika frågor, både som personer och utifrån ett styrelseperspektiv.

Jag, Josefine, håller själv just nu på att förbereda mig för att göra ett besök på en julfest i Göteborg. Det är Göteborgsscouternas stiftelse som bjuder in och det ska bli roligt att delta för första gången.

Annars funderar jag på hur mycket Sven kommer att ställa till det inför vårt styrelsemöte i helgen. Stormen Sven alltså. Vi hoppas att tågen går som de ska så att alla skånebaserade styrelsemedlemmar kommer fram till Gilwellstugan, vår anläggning där vi ska spendera helgen. Håll tummarna!

Det här inlägget postades i Scouternas styrelse bloggar och märktes , , av Josefine Larsson. Bokmärk permalänken.