En scout möter svårigheter med gott humör

Planen var att jag skulle åka nattåg till Stockholm för att fredag morgon delta i en nyhetsworkshop för Scouterna och sedan tänkte jag passa på att hälsa på kansliet i Stockholm på eftermiddagen. SJ meddelar dock att även nattåget till slut är inställt. Är därför nu på väg hemåt igen och imorgon får jag försöka ta mig norrut igen eftersom vi har styrelsemöte i Gilwellstugan utanför Flen i helgen.

Det blir ingen nyhetsworkshop för mig helt enkelt men med lite flyt så hinner jag ändå till Stockholm under dagen imorgon så kan jag samåka med styrelsekollegor söderut sen. Kvällens mantra blir således: en scout möter svårigheter med gott humör!

Den goda nyheten är att jag fick mer tid till att läsa helgens möteshandlingar och bekanta mig med vår nya blogg här.

DSC_0192

 

Det här inlägget postades i Scouternas styrelse bloggar av Lina Rudin. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>